Koelverse maaltijden

Particulieren KDV en BS

Geniet van onze koelverse maaltijden voor € 6,05 per maaltijd

Koelverse maaltijden worden op ambachtelijkewijze door onze koks voor u bereid. Daarna koelen we de maaltijden zo snel mogelijk terug naar 2 graden Celsius. Hierdoor blijven de vitamines en mineralen optimaal behouden en bent u verzekerd van de lekkerste smaken. Vervolgens verpakken we uw maaltijd in een kunststof schaal zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Wij leveren de koelverse maaltijden voor de hele week in één keer en wel op woensdag. Zo hoeft u niet iedere dag te wachten op uw maaltijd. U heeft de keuze uit verschillende  hoofdgerechten.  Na slechts een paar minuten zet u een heerlijke maaltijd op tafel. Bestel direct uw koelverse maaltijden.

Hollandse kost of liever een maaltijd uit de internationale keuken?

Wij hebben een ruim assortiment en iedere week de keus uit een nieuwe menulijst. Waardoor er altijd wel een maaltijd naar uw smaak bij zit. Bent u liefhebber van de Nederlandse keuken of eet u liever een pasta uit de Italiaanse keuken, een Surinaamse Roti of een Marokkaanse Couscous?

Een groot aanbod en veel variatie mogelijkheden

Heeft u een dieet of specifieke maaltijdwensen laat het ons weten.

Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres. Een lactosevrije, natriumarme, glutenvrije, vegetarische, gemalen of vetbeperkte maaltijd bestelt u  gemakkelijk bij Ina’s catering.

Hoe lang zijn de koelverse maaltijden houdbaar?

De koelverse maaltijden zijn maximaal 7 dagen houdbaar. Mits bewaard op de juiste temperatuur. In de koelkast bij maximaal 7 graden Celsius.

Ervaar het gemak van een gezonde maaltijd!

Bestel bij Ina’s Catering met groot gemak uw maaltijden. De maaltijden kunnen binnen enkele minuten worden opgediend. Gemakkelijker dan dit wordt het niet en dit is ook nog eens gezond.

In sommige gemeenten kunt u via het wmo een vergoeding aanvragen voor uw maaltijden. Dit kan u vele euro’s schelen op jaarbasis.  Vraag de bezorger om informatie.

Ja, breng mij koelverse maaltijden

zweeloo maaltijdservice

Onze contact gegevens

Alle dagen bereikbaar
0591 - 371 611
06 - 29 577 893
 h.van.veen@planet.nl

Koken is echt mijn passie. Ik vind het heerlijk om mensen te laten genieten van mijn maaltijden, daarom ben ik  aantal jaar geleden Ina’s Catering en Maaltijdservice begonnen. Ik help u graag wanneer u een lekker buffet, verschillende hapjes of andere gerechten wilt. Tot ziens!”
 

Ina van Veen